Op 21 oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst 8 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €30 extra

Wat mag je verwachten? Er zijn acht bijzondere cadeausets (zie onderaan), voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam. Welke kies jij?

Laat je verrassen tijdens de I Wonder Day, op zaterdag 21 oktober 2023, van 8u30 tot 18u30.

Let’s get lucky!
Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Day. Echt alle producten doen mee.

Let’s collect!
Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €30 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 8 verschillende RainPharma sets van €30 verzamelen.

Let’s party!
En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €30. Die kan je in december 2023 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier. Zo is jouw cadeauset volledig gratis.

Vul nu het bestelformulier in met jouw favoriete RainPharma producten en bezorg het ons tijdig. Zo ben je zeker dat alles klaarstaat voor jou tijdens de I Wonder Day 2023.