Een mooie huid is in de eerste plaats een gezonde huid. De huid vormt, als grootste orgaan van de mens, de belangrijkste barrière tussen het menselijk lichaam en zijn omgeving. Een barrière die we best met zachte en doeltreffende verzorgingsproducten behandelen. Wij bieden de beste verzorgingen aan voor elk huidtype of huidprobleem. Hieronder vindt u onze selectie met onze topmerken RainPharma, Caudalie en de make-up van Cent Pur Cent en van RainPharma.

RainPharma is made in Belgium en maakt eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

Caudalie kiest voor doeltreffende en zuivere actieve bestanddelen uit de wijnstok en druiventeelt. Natuurlijk en duurzaam.

Cent Pur Cent is een make-up lijn waarvan de poeders voor 100% bestaan uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent.  De make-up lijn streeft ernaar om as natural as possible te zijn. Door de natuurlijke bestanddelen van Cent Pur Cent is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes. Omdat er geen chemische bestanddelen toevoegd worden, is de kans op allergische reacties kleiner. Cent Pur Cent producten worden uiteraard nooit getest op dieren.

Ontdek de natuurlijke, minerale make-upcollectie van RainPharma. In de kwaliteit die je van RainPharma verwacht en in lijn met de waarden waar RainPharma al ruim 10 jaar voor staat. Een vegan make-uplijn die je volledig kan vertrouwen, met de essentials om je mooie zelf nog meer in de verf te zetten.​​​​​​​​

Wij kiezen overtuigd voor Rene Furterer haarverzorgingsproducten. Rene Furterer staat voor  verzorgingen met natuurlijke etherische oliën en plantenextracten; en heeft verzorgingsrituelen voor zowel intensieve verzorgingen (bv haaruitval, schilfertjes, droog haar, …) en beautyverzorgingen (bv gekleurd haar, meer volume, meer glans, …). Een uitgebreid gamma met de natuur als basis waarbij het voorbereiden, wassen en verzorgen van het haar centraal staan.