Op zoek naar een diëtist? Ook wij kunnen je helpen!

Niemand die echt fan is van diëten. Tegelijk zien we vandaag meer dan ooit tevoren dat overgewicht een probleem vormt. Diëten zijn dus nodig. Het maakt niet uit of je nu 2 of 20 kg wilt vermageren. We helpen je om je overtollige kilo’s op een doeltreffende en verstandige manier kwijt te spelen en leren je ook hoe je nadien je nieuwe gewicht behoudt.

Een gezonde levensstijl met pure, onbewerkte voeding in een glansrol en veel aandacht voor meer beweging en een goede nachtrust vormt de basis en het einddoel van het RainPharma dieet. Maar we weten ook dat een snelle start motiverend werkt. Daarom ontwikkelde RainPharma een breed gamma no-nonsense premium producten (shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen) om je snel en vlot op weg te zetten. Zonder honger te lijden en met respect voor je lichaam. Je verliest niet alleen vet, maar wint tegelijk energie en je zal zien dat je huid straalt als nooit tevoren.

Als gecertificeerde RainPharma voedingsconsulent werken we samen met jou aan een gezondere levensstijl. We streven niet naar een zo laag mogelijk gewicht, wel naar een goed gewicht voor jouw lichaam. De beste versie van jezelf; dat is waar we samen voor gaan!

Het RainPharma dieet in een notendop (BALANCE PROGRAM)

Start je met het RainPharma dieet, dan kies je voor een afslankprogramma onder professionele begeleiding.

Om te starten met het RainPharma dieet maak je een afspraak bij ons. Je kan vrijblijvend een infogesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren.

In de Balance Box vind je alles wat je nodig hebt om te starten met het dieet. Van shakes en voedingssupplementen tot handige hulpmiddeltjes als een shaker en een receptenboek. Door te kiezen voor dit handige all-in startpakket bespaar je maar liefst 15% op de aankoop van je producten en krijg je het intakegesprek cadeau. Koop je ook al je vervolgproducten bij ons aan, dan blijven we je gedurende het hele traject gratis begeleiden. Deze begeleiding zal -afhankelijk van de fase van het dieet- elke 14 dagen, elke week of elke maand plaatsvinden.

Tijdens het intakegesprek maken we je alvast wegwijs in het RainPharma dieet met de Balance Box. Niet alleen de theorie en de basisprincipes komen aan bod, maar ook het praktische verloop.

Welke groenten mogen op het menu? Mag je vlees of vis eten, en zo ja, wanneer en hoeveel? Op welke momenten drink je shakes? Wat doe je wanneer je op restaurant gaat?

We nemen ook je lichaamssamenstelling grondig onder de loep. Op basis van deze controle bepalen we samen het doel dat je wil bereiken en de start van het traject.

Smart Nutrition Project

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om je lichaam een nieuwe start te gunnen!

Zodra je de Smart Nutrition Box in huis hebt, kan je zelfstandig starten. Uiteraard zetten we je hierbij graag op weg met goede uitleg en onderbouwd advies. De spelregels zijn eenvoudig, het voedingsschema haalbaar, maar je moet uiteraard wel de nodige discipline aan de dag leggen. Hoe beter je dat doet, hoe beter het resultaat.

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet
worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

  • als detox: om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
  • als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
  • als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulitis behandelingen
  • als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken
 

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons hierover aan te spreken in de apotheek (discretie vezekerd).

Of bel ons: in de apotheek (056/60.48.43) of naar Veerle (0478/06.32.38)