Verzendkosten

Vanaf €75 verzenden we gratis binnen België. Verzendingskost onder de €75 bedraagt €7,5. Wij verzenden momenteel nog niet buiten België.

Terugzenden

Het kan wel eens gebeuren dat u een bestelling wil terugsturen. Dat kan zijn omdat het product toch niet aan de verwachtingen voldoet of om een andere reden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze apotheek zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw verzend partner. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, volgt u de volgende stappen:

  1. U neemt contact op met ons via het email adres wakken@apotheekbogaerts.be met vermelding van het ordernummer dat u van ons kreeg, de producten die u wenst terug te sturen, uw telefoonnummer, uw volledige adres en bankrekeningnummer.
  2. U stuurt het pakket terug naar Apotheek Bogaerts Wakken, Oeselgemstraat 42, 8720 Wakken samen met een kopie van de email die je naar ons stuurde waarin je de retour aanvroeg.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is bij ons. Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn,  dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorrekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via email op wakken@apotheekbogaerts.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.