Wat en wanneer?

21 maart

Naar goede gewoonte vieren we met RainPharma op 21 maart samen het begin van de lente. Dit jaar doen we dat tijdens onze Twenty One Shopping Day!

21% korting

Op dinsdag 21 maart kan je al jouw favoriete RainPharma producten aankopen met maar liefst 21% korting, al vanaf het eerste product! Er is ook geen maximum, dus je kan heel voordelig je voorraad aanvullen voor de komende maanden.

21 uur shoppen

Dat is niet alles. Je kan naar goede gewoonte de korting scoren in onze apotheek, die op 21 maart doorlopend open is, van 8u30u tot 19u. Ben je alsnog verhinderd of in het buitenland? Dan kan je 21 uur shoppen online. In onze webshop kan je op 21 maart van middernacht tot 21u genieten van deze korting!

Breng je verlanglijstje op voorhand binnen

Wil je zeker zijn dat je jouw favorieten kan aankopen met deze unieke korting, breng dan jouw verlanglijstje binnen. Doe je dat voor 14 maart, dan ontvang je een early bird verrassing!

Bezorg ons jouw verlanglijst op de manier die jij het gemakkelijkst vindt:

En er is meer!

Wij verwennen je ook met mooie en duurzame extra’s. Tijdens de 21SHOPPINGDAY kan je deze unieke en handgemaakte manden uit Kenia verzamelen. Samen met RainPharma en Tales by Solid steun je zo een ganse gemeenschap die op een eerlijke manier hun prachtige producten ontwerpen en aanbieden.

Lees het verhaal hier

Per aankoopschijf van €50 krijg je één RainPharma bloem, die je kan inruilen voor een mand. Hoe meer bloemen, hoe meer manden je kan verzamelen of hoe groter het formaat. In het schema hieronder kan je de verschillenden types manden en hun bloemenwaarde zien.